Cum arată fiica adoptivă a Stelei Popescu, a ținut-o ascunsă până acum. Ea este fata biologică a cumnatului ei, primele sale declarații sunt sfâșietoare: ,,Da, a murit! Of…”

Deși Stela Popescu nu a avut copii, a adoptat-o pe fiica fratelui regretatului său soț, Puiu Maximilian.

Doinița este fata naturală a fratelui soțului Stelei Popescu, Ion Maximilian. Doinița a venit în România la vârsta de 15 ani și a devenit rapid parte din familia actriței. Singurele cuvinte pe care le-a putut spune Doinița au fost: ,,Da, a murit! Of, Iisuse Mare!”, în momentul în care a răspus la telefonul mamei sale adoptive.

,,Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doinița într-un interviu, potrivit libertatea.ro

În urmă cu ceva vreme, Stela Popescu a povestit următoarele despre fiica ei:

,,Fiica mea este nepoata sotului meu, regretatul Mihai Maximilian, pe care am înfiat-o în 1972, când avea 16 ani. Ea venea din Cehoslovacia. Nu vorbise niciodata româneste. Mama ei a avut o depresie când s-a despartit de tatal ei, s-a maritat cu un ceh, a plecat în Cehoslovacia si nu a mai vorbit româneste. Fata si-a cunoscut tatal, care era în România, fratele lui Puiu, abia la 16 ani. Si n-a mai vrut sa plece înapoi, acasa. Trebuia sa intre la facultate. Eu am înfiat-o si am întrebat-o ce ar vrea sa faca. Atunci mi-a spus: regie de film. Nu stiam ce stie, ce pregatire are. M-am gândit sa vorbesc la Ministerul Învatamântului, cum era pe atunci, sa-i pastreze un loc ca student audient la cursuri. Dar îi trebuia aprobarea ministerului cehoslovac. Vitanidis, care facuse cursurile la Moscova, a acceptat sa o asculte, apoi mi-a dat telefon si mi-a spus: fata este exceptionala. A intrat audienta, nu a mai plecat acasa, a învatat româneste si a ramas si asistenta la Institut”.

Tot ea a mai adăugat:

,,Doina s-a maritat si a facut, la rândul ei, o fata superba, careia noi îi zicem Buru-Buru, pentru ca vorbeste putin. Un copil rezervat, dar e foarte buna: a luat trei premii nationale, ceea ce înseamna foarte mult pentru o fata la regie. La finalul anului IV a câstigat Cinemaiubit, ca si Cristian Mungiu, apoi Festivalul International de Film NexT, iar la Cluj, la Festivalul de scurtmetraj, a luat Premiul I. De curand am devenit strabunica. Sunt cea mai tanara strabunica. Ei bine, cand a venit asta mic si s-a uitat la mine cu ochisorii aia, am inceput sa simt ce inseamna sa fii bunica…sau strabunica mai bine zis. Eu nu l-am tinut inca in brate pe baietel. Imi este frica! Daca-l scap? El nu se desprinde de mama si de tatal lui. Are doar zece luni. I-am cantat o singura data cand plangea. S-a uitat lung la mine si cred ca s-a intrebat “Ce se intampla aici?”.

Iată cum arată Doinița, fiica adoptivă a marei actrițe Stela Popescu:

Surse: libertatea.ro, wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *